Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia, atac dur la adresa PSD pe legea salarizării: 'Facem politici publice ca la nebuni'

facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial
ghinea usr nicusor dan

USR va organiza o dezbatere pe legea salarizării, încercând să suplinească ceea ce nu face PSD şi Guvernul, a anunţat, marţi, deputatul Cristian Ghinea. "Am ajuns să facem politici publice în România ca la nebuni, nici nu mai este o Cancelarie a Guvernului care să centralizeze poziţiile ministerelor. Avem aşa: un proiect de lege publicat de PSD, ca partid, nu de minister, avem ministrul Muncii care vorbeşte pe chestiuni de impozite şi avem oameni de la partid care vorbesc de Ministerul Muncii. Haideţi să avem acest proiect în mod oficial şi apoi vom depune în mod cert amendamente. Deocamdată încercăm să suplinim la USR ceea ce nu face PSD şi nu face Guvernul, anume de a face o dezbatere reală pe acest subiect, pentru că nu este un lucru uşor", a spus Ghinea, la Parlament, întrebat dacă USR a depus amendamente la proiectul legii salarizării.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul alegerilor din 2009: Ce a decis Comisia SRI

El a afirmat că propunerile PSD de creşteri salariale reprezintă "un exerciţiu de PR". "În mod evident, Olguţa Vasilescu şi Liviu Dragnea ne promit o dată la două săptămâni noi creşteri salariale şi este un exerciţiu de PR din păcate. Ştim de anul trecut cât de complicat este să creionezi o lege a salarizării, marea problemă pe care nu au rezolvat-o este că nu ştim cine şi cât câştigă în sectorul public. Ştim mai degrabă pentru sistemul privat că avem Revisalul", a adăugat Ghinea, conform Agerpres.

Citește și: Un milionar elvetian l-a tăiat pe un bărbat pentru că l-ar fi insultat de…barbatia sa

Marţi, liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că au fost depuse "destule" amendamente la proiectul legii salarizării, dar nu crede că va fi depus în Parlament în această săptămână şi a precizat că nu există un orizont de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.