Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia 'ÎL FACE PRAF' pe Liviu Dragnea: Nici Carmen Dan nu a scăpat de acuzaţii - 'Reflexul autoritar trebuie să înceteze'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea ÎCCJ jandarmi

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat că folosirea Jandarmeriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea în procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este inacceptabilă şi îi cere explicaţii ministrului de Interne, Carmen Dan. “Jandarmeria este folosită pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de ziarişti la procesul de la Înaltă Curte sau în interes de partid împotriva cetăţenilor, cum s-a întâmplat la ultimul congres PSD de la Sala Palatului. Aşa ceva este inacceptabil, iar ministra de Interne a lui Liviu Dragnea trebuie să răspundă”, a scris Ionel Dancă pe contul său de Facebook.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Ce l-a răpus pe Andrei Gheorghe – trebuia să se opereze

El susţine că „pesedizarea” României trebuie să înceteze, deoarece oamenii liberi nu au nevoie de paza jandarmilor. „Pesedizarea statului şi a instituţiilor de forţă este un reflex autoritar de sorginte comunistă care trebuie să înceteze. Oamenii liberi şi nevinovaţi nu trebuie păziţi de jandarmi pe stradă, în tribunale sau la reuniuni de partid”, a adăugat acesta.

Citeşte şi: Cătălin Predoiu RUPE TĂCEREA în privinţa celebrei scrisori de la Comisia Europeană:De ce nu ştia Traian Băsescu de ea - ce au cerut, de fapt, oficialii europeni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat miercuri, timp de aproximativ trei ore, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, şi a spus în faţa magistraţilor că respinge categoric toate acuzaţiile care i se aduc, pentru că se consideră nevinovat. El a susţinut că încearcă să înţeleagă de ce a fost trimis în judecată fără nicio probă, ci doar în baza unor "bârfe spuse la un şpriţ" şi că a rămas "ţinta DNA". La ICCJ au fost prezenţi jandarmi încă de la sosirea liderului PSD, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.