Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia 'revoluţionează' politica: Planul prin care vor să le ia faţa celor de la PSD şi ALDE

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna asociere opozitie

Uniunea Salvaţi România (USR) îşi va prezenta programul de guvernare spre finalul anului, acesta urmând a fi realizat pe baza răspunsurilor cetăţenilor, la un chestionar care deja a fost distribuit la toate filialele din ţară, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele partidului, deputatul Dan Barna. "Miza este să colectăm dorinţele oamenilor cu ce ar trebui să se întâmple în plan politic şi ce ar trebui să facem noi ca partid. (...) Îi încurajez pe cetăţenii din Sibiu să completeze acest chestionar, pentru că în baza lui vom dezvolta, şi acum vorbesc în calitate de preşedinte al Uniunii Salvaţi România, vom dezvolta în acest an propunerea de program de guvernare cu care USR va veni spre finalul anului în faţa cetăţenilor din ţară", a spus Dan Barna, conform Agerpres.

Citeşte şi: Alina Munghiu Pippidi, reacţie TRANŞANTĂ după vizita lui Timmermans: 'Soluţia pentru România nu vine de la Bruxelles...'

USR a lansat în decembrie 2017 campania de consultare civică numită "USR e vocea ta!", prilej cu care au fost lansate câteva zeci de mii de chestionare, care ar trebui completate de membrii partidului. "Câteva zeci de mii de chestionare vor fi completate de membrii USR ca urmare a dialogurilor cu cetăţenii. Vom discuta despre nevoile oamenilor, despre ideile lor pentru o mai bună guvernare. Vom pune împreună bazele schimbării şi vom pregăti o guvernare a cetăţenilor, după viitoarele alegeri", se arăta în anunţul lansării campaniei "USR e vocea ta!", postat pe site-ul partidului, în 15 decembrie 2017. Potrivit site-ului www.usr.ro, "în primăvară, USR va prezenta la nivel naţional rezultatele acestei consultări".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.