Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia sare în apărarea europarlamentarilor acuzaţi de PSD şi ALDE: 'Frizează ABSURDUL'

Cristian Preda, Bogdan Carcu

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat miercuri, referitor la faptul că europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat la Consiliul de Onoare al Ordinului ”Steaua României”, fiind acuzat de neglijarea interesului naţional şi defăimare, că este solidar cu acesta, afirmând că “noua realitate naţionalist-iliberală pe care PSD ne-o pregăteşte frizează absurdul”. „Mă solidarizez cu Cristian Preda. Noua realitate naţionalist-iliberală pe care PSD ne-o pregăteşte frizează absurdul. Europarlamentarul independent Cristian Preda s-a trezit convocat în faţa Consiliului de Onoare al ordinului «Steaua României», pentru a răspunde unui denunţ care îl acuză că ar fi «denigrat România» atunci când a criticat guvernele PSD-ALDE în Parlamentul European”, a scris Cristian Ghinea pe contul său de Facebook.

El menţionează că Preda va fi audiat de Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu şi doctorul Brădişteanu, numind situaţia „jenantă” şi „tristă”. „Va fi anchetat de o comisie din care fac parte, printre alţii, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu şi doctorul Brădişteanu, fost senator PSD, condamnat definitiv pentru favorizarea infractorului, în dosarul Năstase. Cei trei ar trebui să apere României. Primăriţa care nu face nimic la Bucureşti decât briz-brizuri şi comunicate de presă, academiciana care a îngropat reforma educaţiei şi un corupt condamnat de justiţie apără onoarea României în faţa celor care spun adevărul. Jenant, trist, penibil. Când libertatea este atacată, trebuie să fim solidar”, a mai adăugat Ghinea.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat la Consiliul de Onoare al ordinului Steaua României, fiind acuzat de neglijarea interesului naţional şi defăimare, în urma criticilor aduse în Parlamentul European guvernelor Grindeanu şi Tudose, el spunând că "prigoana a început" şi că trebuie să răspundă unui denunţ ”care reia acuzaţiile PSD-ALDE de defăimare a ţării”. "Prigoana a început. Întrucât am criticat în PE guvernele Grindeanu şi Tudose, sunt chemat în faţa Consiliului de Onoare al ordinului Steaua României, pentru a răspunde unui denunţ care reia acuzaţiile PSD-ALDE de defăimare a ţării. Mă vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Şerban Brădişteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoană, fostul director SRI Costin Georgescu şi generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul preşedinte al Academiei, Ionel Haiduc", a scris europarlamentarul Cristian Preda, miercuri, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.