Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprah Winfrey face precizări în noul SCANDAL REGAL: 'Nici regina şi nici prinţul Philip nu au discutat despre culoarea fiului lui Meghan'

Yahoo News
Regina Elisabeta Printul Filip

Nici regina Elisabeta şi nici prinţul Philip, soţul său, nu au participat la conversaţiile din sânul familiei regale britanice în care au fost exprimate nelinişti cu privire la culoarea pielii cu care avea să se nască fiul lui Meghan Markle şi al prinţului Harry, a afirmat luni Oprah Winfrey, transmite AFP.

Prinţul Harry nu a precizat identitatea persoanei din familia regală care a adus în discuţie acest aspect, "însă a dorit să se asigure că eu ştiu (...) că nu era vorba nici de bunica sa, nici de bunicul său", a declarat animatoarea emisiunii CBS, This Morning.

Citește și: IPS Teodosie, ieșire la adresa Guvernului! ‘Suntem amenințați în aceste zile’

Meghan Markle, care este metisă, a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale erau îngrijoraţi de culoarea pielii cu care urma să se nască copilul, pe când ea era însărcinată cu Archie, care va împlini în luna mai 2 ani, scrie agerpres.ro.

De la difuzarea duminică seară (ora Washingtonului) a confesiunilor şocante ale ducesei de Sussex şi ale soţului său, prinţul Harry, lumea întreagă se întreabă cine a făcut comentariile rasiste care au afectat imaginea familiei regale britanice.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu s-a dezlănțuit la adresa lui Radu Tudor: ‘Oligofrenul emitent’

Aceste confidenţe făcute publice de Meghan Markle şi de prinţul Harry în emisiunea lui Oprah Winfrey au efectul unei bombe nucleare în Regatul Unit. Cei doi au pictat un portret sumbru al monarhiei britanice asupra căreia au lansat un puternic tir de acuzaţii, pornind de la lipsa de empatie şi până la rasism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.