Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea dansează cu Rovana Plumb. Episod în ședința PSD / EXCLUSIV

rovana-oprea

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a fost felicitată, luni, de vicepremierul Gabriel Oprea, pentru mesajul ferm de continuare a guvernarii.

Pe fondul unor tensiuni in Coalitie pe marginea directorului SIE, liderul UNPR Gabriel Oprea participa, la ora transmiterii acestei stiri, la sedinta centrala a liderilor PSD, intalnire condusa de Rovana Plumb.

Rovana Plumb a vorbit in sedinta despre unitatea PSD si despre faptul ca guvernarea este 'stabila'. Dupa o scurta interventie a liderului interimar PSD, Gabriel Oprea a felicitat-o pe aceasta, cu microfoanele inchise.

Sedinta a inceput cu un 'tonus foarte bun'.

"Dragi colegi, incepem saptamana cu decizii foarte importante si cu un tonus foarte bun. Vreau sa salut si prezenta colegului nostru, dl general si prim-ministru interimar si presedinte al UNPR, dl general Gabriel Oprea si incep prin a va spune ca am vorbit in ultima perioada cu multi colegi din teritoriu si pot sa va spun ca PSD este un partid unit, este un partid solid, este un partid stabil, de asemenea guvernarea va continua, este o guvernare stabila, coalitia este functionala, trebuie sa continuam guvernarea, mai avem multe proiecte de facut. Activitatea parlamentara sa desfasoara intr-un mod normal, nu exista niciun fel de problema", le-a spus Rovana Plumb liderilor PSD.

Aflat in stangaRovanei Plumb, Gabriel Oprea s-a aplecat spre liderul interimar PSD si i-a spus scurt: "Ați vorbit foarte bine". Liderul UNPR a inceput apoi sa glumeasca cu seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, cel despre care s-a spus ca a avut un rol decisiv in adoptarea la limita a Strategiei Nationale de Aparare.

In timpul discursului Rovanei Plumb, G.Oprea a aruncat cate un zambet unor lideri PSD prezenti in sala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.