Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprea se împuşcă singur în picior: Cum contrazice comunicatul poliţiei

gabriel oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea a susţinut o declaraţie de presă despre cazul poliţistului mort în timp ce îl escorta. Deşi a refuzat să ia întrebări şi să fie pus astfel în dificultate, Oprea s-a pus sigur într-o situaţie dificilă.

Mai întâi, a susţinut că era vorba despre o "deplasare în scop profesional", ori legea vorbește despre coloană oficială doar în cazul unor deplasări speciale. E prima recunoaștere a faptului că folosirea coloanei oficiale a fost făcută în afara legii.

Vezi şi: După 6 zile Gabriel Oprea răspunde acuzațiilor: A fost o tragedie

Ulterior, Gabriel Oprea a contrazis comunicatul Poliţiei din data de 22 octombrie. "La un moment dat, coloana în care mă aflam s-a oprit brusc. Nu am văzut accidentul şi un poliţist ne-a făcut semn să mergem mai departe. Am aflat la destinaţie ce s-a întâmplat, am luat legătura cu SMURD şi am făcut tot ce este posibil ca să îl salvăm. Din păcate, nu s-a putut", a declarat vicepremierul.

Doar că în comunicatul Poliţiei ni se spune altceva: "Imediat după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit la fața locului și au fost dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale în vederea acordării primului-ajutor, polițistul fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgență București. Ministrul afacerilor interne a comunicat cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ceilalti decidenți din conducerea MAI, pentru intervenția de urgență a echipajelor SMURD și informarea permenentă în legatura cu evolutia situatiei. S-a ținut legatura cu echipajele SMURD si cu Spitalul Universitar, iar ministrul de interne a fost permanent informat."

Vezi şi: REPLICA PNL după ieșirea lui Oprea: Moțiune simplă împotriva lui la Senat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.