Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprea şi Arafat, la poliţistul accidentat de afaceristul turc. Decizie majoră anunţată

oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, l-au vizitat pe poliţistul de la Brigada Rutieră internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce a fost lovit cu maşina de un om de afaceri turc.

Potrivit celor doi oficiali, poliţistul este în continuare în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele acestuia de supravieţuite. O decizie majoră ar urma să se ia în cazul în care poliţistul va putea fi transportat: el ar urma să fie transferat la o clinică din străinătate. Deocamdată, mutarea nu se poate face, din cauza stării foarte grave a pacientului.

La începutul lunii august, în cursul unei nopţi, un polițist de la Rutieră a fost accidentat grav de un șofer care nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, în cadrul unei acțiuni organizate de Brigada Rutieră a Capitalei.

Autorul accidentului este Abdullah Atas, cetățean turc, care deține mai multe companii în România de comercializare a echipamentelor electrice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.