Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprescu s-a intors in sala de operatii

sorin oprescu

Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg. Acesta a revenit la Spitalul Universitar pentru a profesa, dupa ce instanta i-a inlocuit masura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie, inclusiv luare de mita.

Fostul primar al Capitalei are deja o listă de pacienţi pe care îi va opera, desi gurile rele sustin ca Oprescu nu ar trebui să își desfășoare activitatea până când nu i se reatestă competențele profesionale, după cum prevede legea 95/2006, precizeaza Romania TV.

Totuși, legal, Oprescu scapă de reatestare pentru că, în ultimii ani, și-a păstrat calitatea de profesor universitar și chiar a fost membru în Senatul UMF.

"Practic, m-am întors, dar acum fug după acte, pentru că trebuie refăcute o serie de acte. În cei şapte ani de zile, era singură permisiune dată, nu eram în nicio incompatibilitate. Puteam sa predau, să conduc doctorate şi să intru în sala de operaţie, având toate avizele an de an", a declarat Sorin Oprescu, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.