Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprită de poliția de pe aeroport în timp ce vroia să plece în altă țară

Metro
Metropolitan Police politia Londra
O româncă din Doncaster a fost împiedicată să părăsească Marea Britanie din cauza implicării sale în exploatarea lucrătorilor vulnerabili. Teodora Dinu, în vârstă de 44 de ani, din Gladstone Road, Doncaster, a fost oprită de poliția din South Yorkshire în timp ce încerca să urce într-un zbor de pe aeroportul Doncaster Sheffield luna trecută.
Lui Dinu i s-a impus o serie de interdicții, fiind cercetată pentru infracțiuni de sclavie modernă și trafic de persoane (SRTO) luna precedentă, în urma unei anchete efectuate de Gangmasters and Labor Abuse Authority (GLAA) în legătură cu exploatarea severă a lucrătorilor vulnerabili. Interdicțiile impuse româncei includ inclusiv o restricție privind călătoriile în afara Regatului Unit. La începutul acestei luni, Doncaster Magistrate’s Court a respins recursul său pentru a ridica restricțiile de călătorie.
Măsura, care o împiedică doamna Dinu să părăsească țara, va rămâne în vigoare până când va avea loc un proces complet mai târziu în acest an.
O recentă anchetă a JPI Media a găsit dovezi ale infracțiunilor moderne de sclavie care au loc la scară largă în fiecare colț al Marii Britanii, autorii rămânând în mare parte nepedepsiți. Sursa RomaniUK

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.