Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt egipteni și sirieni au fost scoși de polițiști din Dunăre, în timp ce încecau să intre ilegal în țară

Opt cetățeni din Egipt și Siria au fost scoși de polițiștii de frontieră din Mehedinți din Dunăre, în timp ce încecau să intre ilegal în România.

Polițiștii de frontieră din Porțile de Fier II, județul Mehedinți, au observat marți o barcă pneumatică cu opt persoane, care se îndrepta din Serbia spre malul românesc al Dunării, conform Mediafax.

La aproximativ 100 de metri de malul românesc, cei opt bărbaţi au sărit în fluviu şi s-au îndreptat spre malul românesc, iar persoana care conducea barca s-a întors la malul sârbesc.

Un echipaj al Poliției de Frontieră a intervenit pentru aducerea în siguranţă a celor opt persoane la mal și au fost anunțate autorităţile sârbe, în vederea luării măsurilor ce se impun pentru identificarea conducătorului bărcii.

Cei opt cetăţeni străini au fost duşi la sediul poliției pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic de către echipajul medical.

Polițiștii au stabilit că sunt cetățeni din Egipt și Siria, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 de ani, care au plecat din Serbia și au încercat să intre fraudulos în România, cu ajutorul bărcii conduse de un cetățean sârb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.