Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt pui de câine, găsiţi într-o groapă, într-o zonă din Sectorul 3 şi preluaţi, împreună cu mama lor, de reprezentanţii ASPA Bucureşti

Cristi Șelaru
caine caini catei

Opt pui de câine au fost găsiţi într-o groapă, într-o zonă din Sectorul 3, în timp ce mama lor căuta de mâncare în apropierea supermarketurilor. Căţeluşii şi mama lor au fost preluaţi de ASPA Bucureşti, potrivit news.ro.

”8 pui au fost scoşi din groapa în care fuseseră născuţi de curând, după ce câţiva cetăţeni au auzit scâncete şi au alertat ASPA. Puii stăteau singuri în timp ce mama lor căuta resturi de mâncare prin preajma supermarketurilor din zona Pallady din sectorul 3”, au anunţat reprezentanţii ASPA Bucureşti, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ei au explicat că, pentru pui atât de mici, şansele de supravieţuire, în aceste condiţii, sunt destul de scăzute, întrucât aceştia se pot îmbolnăvi foarte uşor sau pot fi victime ale altor animale sau accidente auto.

”Puii împreună cu mama au fost preluaţi în prezenţa unui medic veterinar contractant ASPA şi duşi in adăpostul ASPA Bragadiru unde au fost consultaţi şi vor fi supravegheaţi în continuare. Ulterior, mama va fi sterilizată iar puii vor începe schema de vaccinare şi vor fi promovaţi spre adopţie. Este un caz relevant despre cum o femelă pui a fost abandonată, a ajuns la maturitate pe stradă şi a dat naştere altor pui, contribuind astfel la creşterea numărului de câini fără stăpân”, au adăugat aceştia.

Reprezentanţii ASPA îi îndeamnă pe proprietarii de câini să evite astfel de situaţii prin sterilizarea animalelor pe care le deţin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.