Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt turişti români au fost salvați de polițiștii de frontieră, după ce s-au răsturnat cu barca în Dunăre

vapoare dunare

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit pentru salvarea a opt persoane care au căzut dintr-o barcă, în Dunăre, fiind în pericol de înec.

Vineri, în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizaţi telefonic de către un lucrător de la Staţia Meteo Sulina despre faptul că în Golful Musura, în dreptul staţiei meteo, s-a răsturnat o ambarcaţiune cu mai multe persoane la bord, scrie news.ro.

Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu două ambarcaţiuni rapide, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri. La scurt timp, persoanele au fost recuperate din apă de către echipajele poliţiei de frontieră şi aduse în siguranţă în Portul Sulina, unde au fost preluate pentru investigaţii medicale amănunţite, de personalul medical de la Serviciul de Urgenţă Sulina, informează Poliţia de frontieră într-un comunicat.

Cele opt persoane, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, se deplasau cu ambarcaţiunea în scop turistic, iar pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, poliţiştii de frontieră au informat lucrătorii Căpităniei Portului Sulina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.