Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orange extinde reţeaua 5G în oraşul Suceava

orange

Locuitorii, autorităţile publice şi companiile din Suceava au acces, începând de marţi, la serviciile şi tehnologiile oferite de reţeaua 5G de la Orange, a anunţat compania de telecomunicaţii într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Prin extinderea în Suceava, reţeaua Orange 5G este prezentă în 21 de oraşe din România: Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Timişoara, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale, informează Agerpres.

"Alături de cele 21 de oraşe în care reţeaua 5G este acum disponibilă, Orange a dezvoltat un ecosistem de conectivitate 5G, cu cel mai amplu portofoliu de terminale, servicii pentru clienţi rezidenţiali şi companii, dar şi un hub de inovaţie în laboratorul 5G din Bucureşti. Totodată, clienţii pot alege abonamentul 5G care li se potriveşte, ce include internet 5G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale şi în roaming SEE nelimitate, internet în roaming SEE, minute internaţionale, acces la canale TV şi multe alte beneficii în funcţie de abonamentul ales. Detalii complete despre abonamentele Orange 5G şi despre cele mai noi promoţii sunt disponibile în pagina dedicată. În acelaşi timp, clienţii Orange România se bucură de o experienţă de conectivitate completă în cea mai rapidă reţea fixă, cea mai rapidă reţea mobilă, cea mai bună reţea mobilă şi cea mai mare acoperire mobilă", menţionează operatorul telecom.

Orange a câştigat, recent, în urma licitaţiei de spectru organizată de ANCOM, dreptul de a utiliza 220 MHz în frecvenţele 700 MHz, 1500 MHz şi 3400-3800 MHz, devenind astfel operatorul din România cu cel mai mare portofoliu de spectru, care îşi asumă cele mai multe obligaţii de acoperire a teritoriului national şi dezvoltare a reţelelor 5G, dar şi operatorul cu cele mai mari investiţii.

Taxele de licenţă pentru achiziţionarea acestor drepturi se ridică la valoarea de 264,6 milioane de euro.

Orange, fostul France Telecom, este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din lume, prezent în 26 de ţări, inclusiv în România.

Orange România a anunţat, pe 30 septembrie 2021, finalizarea tranzacţiei prin care a achiziţionat pachetul majoritar de 54% din acţiunile Telekom Romania Communications de la OTE, în timp ce statul român deţine restul de 46% din participaţie.

Începând cu data de 17 februarie 2022, ca urmare a achiziţiei a 54% din acţiunile operatorului de servicii fixe Orange România Communications, Orange România a schimbat modelul de raportare a rezultatelor financiare, pentru a se alinia la modelul grupului Orange şi pentru a avea acelaşi referenţial între Orange România - Orange România Communications.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.