Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orange va achiziționa compania de cloud computing Basefarm Holding, pentru suma de 350 de milioane de euro

orange

Orange, cel mai mare grup de telecom francez, a anunțat luni achiziționarea firmei de cloud computing pentru companii Basefarm Holding, într-o tranzacție care evaluează Basefarm la 350 de milioane de euro, relatează Reuters, informează Mediafax.

Grupul de telecom francez a precizat că tranzacția reprezintă un pas înainte, spre a-și întări prezența în sectorul serviciilor de cloud.

Orange a declarat ca Basefarm Holding a fost un jucator european principal în infrastructura și servicii de cloud, cu venituri de peste 100 de milioane de euro în 2017.

Vezi și: Indicele Robor la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, stagnează la 3,35%

„În special, integrarea companiei ne va permite să ne extindem în mod semnificativ serviciile mari de date, dar și pe cele de gestionare a aplicațiilor critice, pe o piață în consolidare rapidă”, a declarat Helmut Reisinger, Chief Executive Officer al Orange Business Services.

În România, Orange a realizat o cifră de afaceri de 270 de milioane de euro în primul trimestru al anului, în creştere cu 11,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. La 31 martie 2018, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.449.000 clienţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.