Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oraşele chineze Zhengzhou şi Shenyang înăspresc restricţiile antiepidemice pentru a combate cele mai noi focare de COVID-19

thetimes.co.uk
china covid

Opt cartiere din oraşul Zhengzhou, situat în centrul Chinei, vor desfăşura campanii de testare în masă pentru depistarea COVID-19 timp de cinci zile consecutive începând cu data de 25 noiembrie, a anunţat miercuri postul naţional de televiziune CCTV, potrivit Reuters.

Rezidenţilor din imobilele ''cu risc crescut'' li s-a recomandat să rămână la domiciliu, iar cei care locuiesc în alte zone nu ar trebui să iasă din locuinţele lor decât dacă este absolut necesar, a relatat CCTV, potrivit Agerpres.

Oamenii nu au voie să intre în incinte precum restaurante, malluri şi săli de fitness în decurs de cinci zile după ce au sosit în Zhengzhou şi trebuie să realizeze trei teste PCR în acest interval, au relatat mass-media locale, citând o informare de presă.

Ei pot folosi transportul public după ce au făcut un prim test COVID-19 după sosirea în oraş, potrivit presei locale.

Autorităţile din Shengzhou au raportat 996 de cazuri pozitive de SARS-CoV-2 într-un prim bilanţ publicat miercuri la ora 12:00 GMT, a precizat CCTV.

Oraşul Shenyang din nord-estul Chinei înăspreşte, de asemenea, restricţiile antiepidemice pentru a combate cele mai noi focare de COVID-19, potrivit CCTV.

Autorităţile din acest oraş vor realiza teste PCR în nouă cartiere în perioada 24-28 noiembrie, vor sista în mod strict deplasările neesenţiale şi vor suspenda servirea în restaurantele din zonă, a mai precizat televiziunea de stat chineză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.