Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oraşul Babadag a fost câştigat de PNL la o diferenţă de un singur vot

PNL

Primăria oraşului tulcean Babadag a fost câştigată de reprezentantul PNL, Georgian Caraman, care a avut doar un singur vot în faţa contracandidatului său din partea PSD, Iordan Năstase, potrivit PNL.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean, judecător Andrei Iordan, centralizarea buletinelor de vot din judeţ a fost întârziată, în principal din cauza situaţiei înregistrate în oraşul Babadag.

 

'În circumscripţia electorală Babadag, au existat cereri de renumărare a voturilor într-o secţie, iar această acţiune a fost reluată de trei ori, rezultatul final fiind decis de un singur vot', a declarat pentru AGERPRES judecătorul Andrei Iordan.

 

Potrivit reprezentantului PNL, George Şişcu, tulcenii din oraşul Babadag l-au preferat pe liberalul Georgian Caraman la conducerea Primăriei.

 

'Reprezentantul nostru a avut 1.916 voturi, iar contracandidatul din partea PSD, Iordan Năstase, a avut 1.915 voturi. La Consiliul local al oraşului Babadag, PSD a obţinut nouă mandate, iar PNL - opt mandate', a precizat George Şişcu.

 

Liberalul Georgian Caraman se află la al doilea mandat de primar al oraşului Babadag şi este unul dintre tinerii primari din judeţ, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.