Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orașul care pune România pe harta lumii: 'Unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din Europa'

tehnologie

Potrivit ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, Iașiul se transformă într-unul dintre cele mai semnificative centre de tehnologie și inovare din Europa.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, susține că Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei, informează Mediafax.

Mesajul a fost transmis pe Facebook după vizita pe care ministrul Bogdan Ivan a făcut-o la Iași.

„Iașiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie și inovare ale Europei! Vizita pe care am făcut-o împreună cu Premierul Marcel Ciolacu aici, la întâlnirea cu mediul universitar ieșean și cu antreprenorii din industria IT&C, mi-a demonstrat încă odată că investiția în oameni și în noile tehnologii definește liderii viitorului. Iar România, este una dintre națiunile care are toate șansele să devină lider al lumii de mâine”, a scris Bogdan Ivan.

Ministrul Bogdan Ivan a vizitat un hub de tehnologie și o instituție de educație

 

„Hub-ul de tehnologie de la Palas Campus concurează cu cele mai moderne campusuri tech din lume! La Universitatea de Științe ale Vieții Iași am întâlnit tineri cercetători geniali, care sunt deciși să muncească, să inoveze și să modernizeze România. Le-am vorbit despre proiectele record de peste 1.1 miliarde de euro din cercetarea românească și de cele în valoare de 6 miliarde de euro care vor moderniza administrația din România prin digitalizare”, a precizat Bigdan Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.