Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oraşul Ocna Mureş intră în scenariul galben: Rata de infectare a ajuns la 2,30

adevarul.ro
virus covid delta

Oraşul Ocna Mureş, unde rata de incidenţă cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID-19 a ajuns la 2,30, intră de miercuri în scenariul galben, fiind stabilite o serie de măsuri de limitare şi prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Convocat marţi în şedinţă extraordinară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba a hotărât ca, la nivelul oraşului Ocna Mureş, să intre în vigoare o serie de măsuri restrictive începând cu data de 15 septembrie, ora 00,00. La o populaţie de 13.917 locuitori, în Ocna Mureş au fost depistate în ultimele 14 zile un număr de 32 de cazuri, din care 2 în ultima zi.

Numărul cel mai mare de cazuri se înregistrează însă în municipiul reşedinţă de judeţ, Alba Iulia, unde sunt 65 de cazuri şi o rată de infectare de 0,85. La cea mai recentă raportare, DSP Alba a anunţat marţi 11 cazuri în Alba Iulia.

Faţă de luni, când au fost anunţate în judeţ 28 de cazuri, marţi, numărul aproape că s-a dublat, fiind raportate 53 de cazuri după efectuarea a 474 de teste, potrivit Agerpres.ro.

Până acum, în Alba au fost înregistrate 21.845 de cazuri, din care 20.717 persoane au fost declarate vindecate, iar 678 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.