Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban: Cîțu a rămas repetent la examenul parlamentar. Această aventură a unor oameni care nu înțeleg nimic din politică

Inquam Photos
Ludovic Orban

Liderul Camerei Deputaților a declarat după ce Guvernul Cîțu a fost demis că Florin Cîțu a rămas repetent la examenul parlamentar - moțiune de cenzură.

România se află în plină criză pandemică și trebuie să facă față unor provocări extrem de serioase. România are nevoie de un guvern stabil care să se bazeze pe o majoritate parlamentară și care să aibă capacitatea să ofere soluții pentru problemele românilor. Odată încheiată această aventură a unor oameni care nu înțeleg nimic din politică și din ceea ce înseamnă servirea interesului public este necesară declanșarea negocierilor pentru formarea unei majorități parlamentare stabile care să ducă cât mai repede la învestirea unui guvern cu deplină capacitate de exercițiu”, a declarat Ludovic Oban.

Fostul președinte al PNL a precizat că soluția este simplă aflată la îndemâna PNL, USR, UDMR și a grupului minorităților naționale.

„Soluția este refacerea colaiției de guvernare. Avem un acord de coaliție, un program de guvernare negociat. Este nevoie doar de actori credibili, responsabili, care să se așeze la masa negocierilor, să refacă acaestă coaliție, să redea României cât mai repede posibil un guvern cae să se apuce de treabă din prima zi”, a mai spus Orban

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.