Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban de la Budapesta a decis că Ungaria va deschide şcolile de la 1 septembrie

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Viktor Orban

Guvernul de la Budapesta plănuieşte deschiderea anului şcolar ca de obicei, de la 1 septembrie, conform unui comunicat al Ministerului pentru Resurse Umane, transmite MTI.

În comunicat se precizează că situaţia actuală a epidemiei de coronavirus nu justifică înlocuirea orelor de clasă cu şcoala online, dar se adaugă că "în numeroase ţări s-a observat o creştere semnificativă a numărului de cazuri, iar cifrele interne sunt de asemenea îngrijorătoare", scrie agerpres.ro.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

În comunicat se precizează că pot fi luate şi alte măsuri în cazul în care guvernul şi autorităţile competente vor constata că situaţia o va impune.

Şcolile vor primi un protocol pentru prevenirea contaminărilor, iar părinţii nu vor trimite la ore copiii care prezintă simptome de COVID-19.

Citește și: Ion Iliescu, mesaj emoționant: ‘Dumnezeu să-l odihnească! Am pierdut un prieten și un camarad în efortul nostru de reconstrucție democratică a României’

Conform unui decret guvernamental ce va fi publicat în curând, noul an şcolar în Ungaria va începe la 1 septembrie şi se va încheia la 15 iunie 2021, mai informează MTI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.