Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, despre așa-zise neînțelegeri cu Iohannis: 'Prostii! Parteneriatul extrem de apropiat și de benefic pentru România este extrem de clar'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Premierul și liderul PNL Ludovic Orban a declarat că are o relație „foarte normală” cu președintele Klaus Iohannis și a catalogat drept „prostii” speculațiile apărute în presă despre presupusele neînțelegeri dintre ei.

„Este o prostie, evident că este o prostie, nu se bazează pe nimic. Ați găsit un singur element de veridicitate acolo? Nu-mi place să comentez niște prostii care sunt scrise de un jurnalist care n-are nicio bază. Relația dintre președintele Iohannis și mine este cunoscută, a fost vizibilă în ultimii doi ani și jumătate de când sunt președintele PNL, parteneriatul extrem de apropiat și de benefic pentru România este extrem de clar pentru orice om care vrea să vadă adevărul. Relația dintre președintele Iohannis și mine, ca președinte al PNL și ca premier, este o relație cât se poate de normală, cât se poate de bună, există un dialog permanent, o coordonare a pozițiilor pe toate temele importa”; a declarat premierul, pentru Digi24.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat Bugetul pe 2020

Ludovic Orban a insistat că nu există neînțelegeri între el și președinte pe subiectul alegerilor anticipate: „Și președintele Iohannis, și eu am spus foarte clar că preferăm varianta anticipatelor, care să confere cu adevărat unui guvern o legitimitate și un sprijin puternic în Parlament și, pe de altă parte, să redea puterea poporului, astfel încât poporul să-și aleagă un parlament care să corespundă opțiunilor politice actuale. Asta a fost poziția publică și a președintelui, și poziția publică a mea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.