Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban face declarații războinice și îi asmute pe liberali: 'Gata cu blaturile! Vreau ca fiecare şef de organizaţie să dea cu parul în şeful de la PSD'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, duminică, în încheierea lucrărilor Consiliului Naţional al PNL, să înceteze cu ”blaturile”, le-a spus că începând de astăzi partidul este în ofensivă şi că ”oastea trebuie trezită”, afirmând că vrea ca fiecare şef de organizaţie ”să dea cu parul” în şeful de la PSD.

”Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (...), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Citește și: Cale liberă pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: PNL a validat susţinerea candidaturilor celor doi pentru funcțiile de președinte și premier

Liderul PNL a precizat că nu mai vrea ca liberalii să facă opoziţie doar la nivel naţional. ”Vreau să văd fiecare şef de organizaţie cum dă cu parul în şeful de la PSD”, a subliniat Orban.

Ludovic Orban a precizat că nu vrea să dea sancţiuni, dar că va lua ”măsurile care se impun”. El a pledat pentru ”dialog, comunicare, solidaritate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.