Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban: Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat celor care investesc în judeţele din Moldova

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Guvernul ar putea acorda ajutoare de stat investitorilor care vin în judeţele din zona Moldovei, a declarat, vineri, la Iaşi, premierul Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, regiunea de nord-est nu se poate dezvolta fără investiţii, iar din acest motiv oamenii de afaceri interesaţi să investească în România vor fi invitaţi să analizeze realizarea de investiţii în această regiune.

"Nu se poate dezvoltare fără investiţii. Orice investitor care va vrea să investească în România va fi invitat de noi să analizeze şi investiţia posibilă într-unul dintre judeţele Moldovei. Mai mult decât atât, avem un instrument prin care putem să determinăm această locare a unor investiţii, care se numeşte instrumentul ajutorului de stat, prin care vom asigura un ajutor de stat mai mare pentru investitorii care vor investi în Moldova, astfel încât să ne asigurăm că vor alege acea locaţie", a afirmat Orban, prezent la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române.

Şeful Executivului a precizat că o astfel de măsură va fi luată în contextul în care "Moldova a fost nedreptăţită în ultimii 20-25 de ani".

"Dacă analizăm investiţiile realizate în Moldova, vom vedea că resursele alocate Moldovei din bugetul central nu au fost niciodată suficiente pentru a asigura dezvoltarea Moldovei. Obiectivul nostru principal este acela de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova", a adăugat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.