Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban i-a SPERIAT pe liberali ca să îl VOTEZE: Prefer să nu vă spun cât mai e încrederea în guvern

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a adresat liberalilor care sâmbătă au participat la Consiliul Național al partidului. Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL, a spus Orban în perspectiva alegerilor de săptămâna viitoare pentru funcția de președinte al partidului.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre competiția internă din partid. Concluzia liderului liberal este că lupta a stricat imaginea partidului și a dus la scăderea încrederii în Guvern.

Citește și: Cristian Tudor Popescu l-ar vedea pe Ludovic Orban în AUR, dacă pierde alegerile din PNL: 'Dar nici ăia n-au ce să facă cu el'

„Din păcate competiția s-a transformat într-o luptă foarte dură, o luptă în care cele două părți nu s-au sfiit să folosească instrumente care nu sunt specifice democrației și PNL. Realitatea este că azi PNL a pierdut masiv din încredere, doar 15% dintre români mai cred că România se îndreaptă într-o direcție bună, încrederea în Guvern și premier prefer să nu v-o spun. Din cauza asta suntem în fața unui congres în care toți delegații trebuie să decidă, să ia decizia ținând cont doar de binele PNL”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai spus că cel care va fi ales președinte PNL pe 25 septembrie are de atins obiective imediate: refacerea unitățiii PNL și a majorității parlamentare. De asemenea, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor aflați în sală care nu i-au aplaudat discursul.

„PNL trebuie să rămână cel mai democratic partid, să rămână un partid care respectă drepturile membrilor săi... Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL”, a spus Ludovic Orban în încheiere.

Consiliul Național al PNL s-a reunit sâmbătă pentru a pregăti congresul partidului programat pe 25 septembrie. De asemenea, participanții au aprobat o serie de modificări de statut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.