Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, jigniri fără PRECEDENT la adresa premierului: 'Tăntică incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă, obraznică. Prostia afişată, doar o aparență'

klaus iohannis ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti”, informează News.ro.

„În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor“, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

Citește și: PSD acordă granturi ONG-urilor și fundațiilor din domeniul educației. Care sunt condițiile

Preşedintele PNL îi transmite următorul mesaj Vioricăi Dăncilă: „De astăzi nu vă mai acord nicio circumstanţă, duduie. Prostia afişată a fost doar o aparenţă. În realitate, astăzi am înţeles că nu sunteţi aşa de lipsită de inteligenţă cum aţi mimat foarte bine până acum. Dar mult, mult mai rea decât aţi vrut să păreţi până acum. Şi chiar dacă nu înţelegeţi chiar tot ce faceţi, ticăloşiile le înţelegeţi foarte bine. Şi le faceţi nu din frică, ci din convingere“.

Guvernul adoptă ordonanţa de urgenţă pentru introducerea noilor taxe, a anunţat premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei. Lângă premierul Dăncilă se află şi un scaun rezervat preşedintelui Klaus Iohannis, care însă nu a mers la şedință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.