Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban: La UNPR se duc oamenii cu probleme in justitie si interese pe care generalul le satisface

ludovic orban

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a declarat vineri ca la UNPR se duc oamenii cu probleme in justitie si interese personale pe care generalul Gabriel Oprea le satisface. Orban a subliniat ca acest lucru este de domeniul evidentiei si a dat exemplul Monicai Iacob Ridzi care dupa ce a plecat din PDL, a candidat pe listele PP-DD si s-a inscris ulterior in UNPR.

"E un lucru asa bine cunoscut ca la Oprea oamenii se duc din mai multe motive. Fie ca au niste probleme in justitie fie au interese personale pe care generalul le satisface", a spus Orban la Gandul Live.

El a subliniat ca personal nu se vede stand la masa cu Gabriel Oprea si ca pentru formarea unei noi majoritati pentru care este nevoie de parlamentarii UNPR se va discuta cu fiecare in parte. Orban a afirmat ca singurul partid cu care nu se va negocia este PSD-ul.

„Eu pot să exprim şi o preferinţă personală: nu mă văd stând la masă cu Gabriel Oprea. E o opinie personală. Sunt foarte mulţi parlamentari UNPR şi e foarte greu de făcut majoritate fără a atrage voturi din partea parlamentarilor care sunt la UNPR actualmente. Ei provin din alte partide în esenţă”, a spus Orban.

Liderul PNL a adăugat că Gabriel Oprea este artizanul unor operaţiuni „imorale de racolare de parlamentari pentru a asigura o majoritate nlegitimă guvernului”.

„Gabriel Oprea este naşul lui Victor Ponta. Gabriel Oprea nu e la prima operaţiune imorală de racolare de parlamentari pentru a asigura o majoritate nelegitimă guvernului. Recidivează. A făcut acelaşi lucru pentru Traian Băsescu”, a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.