Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban le răspunde oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa: 'Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, redeschiderea va fi posibilă'

Inquam Photos / George Calin
orban parlament orban masca

Premierul Ludovic Orban le răspunde oamenilor de afaceri din industria ospitalităţii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor în acest sector, că, dacă se va putea, măsurile de restricţie vor fi relaxate, ”dacă nu, nu”.

Întrebat sâmbătă, la Vatra Dornei, ce le răspunde celor care au afaceri în industria HoReCa şi care au cerut relaxarea măsurilor restrictive care le afectează afacerile, în special redeschiderea restaurantelor, premierul Ludovic Orban le-a transmis acestora că se vor lua măsuri de repornire a acestei ramuri a economiei doar dacă acest lucru va fi posibil, în funcţie de evoluţia epidemiei de COVID-19.

Ministrul Transporturilor face marele anunț: câți kilometri de autostradă promite Guvernul PNL

„Am avut consultări repetate cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, foarte multe runde de întâlniri şi la fiecare întâlnire le-am spus: Dacă se poate, da. Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu. Oricum, va trebui să aşteptăm evoluţia pentru că măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am aşteptat să vedem efectul ca să nu apară o creştere semnificativă a nr de îmbolnăviri”, a afirmat prim-ministrul, conform news.ro.
Ludovic Orban a precizat că, în situaţia în care va apărea o creştere a numărului de îmbolnăviri, autorităţile „mai stopa” relaxările de restricţii pe care le au în plan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.