Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, mesaj pentru primarii PNL: Eu susțin PNDL3 din ianuarie. Puteam să aprobăm ordonanța, fără să aruncăm în aer coaliția

Facebook
Ludovic Orban

Liderul PNL a declarat la Sălaj, unde și-a susținut moțiunea pentru alegerile interne din 25 septembrie, că el susține PNDL3 încă din ianuarie, dinainte să-și anunțe candidatura la șefia partidului.

„În ceea ce privește relația cu primarii dați-mi voie să nu vorbesc foarte mult. Eu nu susțin PNDL 3 de când mi-am anunțat candidatura la președinția partidului, eu susțin PNDL3 din ianuarie, ca o necesitate absolută de a finanța investiții în infrastructură. Eu nu am bâjbâit pe tema asta. Am avut o direcție foarte clară , obiective foarte bine stabilite care până la urmă este foarte bine că s-au realizat. Dar cred că puteam să aprobăm ordonanța respectivă, fără să aruncăm în aer coaliția. Ce se va întâmpla dacă nu o să mai fim noi la guvernare și o să vină alții să implementeze PNDL3”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a ținut să avertizeze că se va întâmpla „ca la PNDL1 în care 70% sunt pe primari PSD sau PNDL2 în care 50% din decontări sunt pe primari PSD”.

„Trebuie să gândim foarte responsabil. Suntem în fața unei crize pe café nu putem să ne facem că nu o vedem, o criză care nu a fost provocată de mine și care nu a fost provocată de PNL prin decizii statutare. Este o criză provocată de niște decizii care au fost luate fără consultarea forurilor statutare ale partidului și fără consultarea mea ca președinte al PNL. Trebuie să punem punct cât mai repede acestei crize”, a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.