Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban, către miniștri: Trebuie să stăm tare în șa. Parlamentul ne toarnă câte o nefăcută în fiecare săptămână

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban s-a plâns joi, în ședința de Guvern, că Parlamentul face „nefăcute” și adoptă legi care obligă Guvernul la cheltuieli pentru care nu are bani.

„Vedeti ca Parlamentul iar a facut o nefacuta. A trecut o lege, trebuie sa avem grija. Aici trebuie sa stam tare in șa pentru ca in fiecare saptamana Parlamentul ne mai toarna cateva reglementari in care ne mai genereaza cheltuieli pentru care nu exista resurse. Parca vor sa duca Romania in starea sa nu mai faca fata platilor”, a spus Ludovic Orban.

El le-a cerut miniștrilor să încerce să prevină „toate năzdrăvăniile astea”. „Să oprim populismele astea care ne generează o situația în care foarte greu vom putea face față obligațiilor generate în Parlament”, a mai spus premierul.

”La dezbaterea în plen să fie prezenți miniștri pentru ai convinge pe parlamentari că nu trebuie să voteze ca în an electoral, ci în funcție de argumente solide”, a mai spus Orban.

Vezi si: CTP îl PULVERIZEAZĂ pe Tudorel Toader: Mătreață cu Față face pe eroul, după ce don Dragnetti a intrat la căsuța cu capace .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.