Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, politica pumnului în gură pentru susținătorii lui Cîțu (surse)

evz.ro
PNL

Acuzații grave în interiorul Partidului Național Liberal: Ludovic Orban își folosește abuziv funcția de presedinte în funcție al PNL, exercitând presiuni asupra celor căruia nu îi sunt alături. Potrivit unor surse, acesta este și motivul pentru care unii liberali încă ezită să anunțe susținerea pentru Florin Cîțu.

Concret, acolo unde liderii județeni au anunțat deja susținerea pentru Florin Cîțu, au început represalii. De la atacuri la persoană, găsirea unor pretexte procedurale pentru contestarea alegerilor sau contracandidați gălăgioși. Ultimul caz de acest gen este la Vaslui, unde Ludovic Orban intervine abuziv împotriva lui Nelu Tătaru. Nemulțumit că alegerile interne de la PNL Bârlad au fost invalidate, Orban îl acuză pe Nelu Tătaru că ar fi încălcat statutul partidului prin decizia de invalidare. Potrivit statutului și deciziei Consiliului Național, rolul de arbitru revine Comisiei de Organizare a Congresului PNL, nu actualului președinte al PNL.

În paralel, Orban este acuzat că încurajează alegeri lipsite de democrație, cum se întâmpla acum în Diaspora, unde senatorul Viorel Badea, adept al lui Orban, a desființat orice organizație care i s-a opus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.