Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Nu-i înțeleg pe cei din Piața Victoriei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam protest Piața Victoriei stare de alertă

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, despre protestele din fața Guvernului unde cativa zeci de cetateni care se impotrivesc masurilor de restrictie au manifestat vineri si sambata:

„Mesajele celor celor care au ieşit în Piaţa Victoriei eu personal nu le înţeleg. Virusul există, reprezintă un pericol pentru viaţa şi sănătatea cetăţenilor români. Faptul că sunt decese cauzate de virus arată că există o ameninţare reală la adresa oricărui cetăţean român care poate să se contamineze cu acest virus. Toate sloganele şi declaraţiile mi se pare că fac parte din apanajul unor tematici care nu au legătură cu interesul naţional”, a declarat Orban.

  • Peste 100 de persoane au protestat sâmbătă, în Piaţa Victoriei, faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia de COVID-19. Proteste au avut loc şi vineri, când circa 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei din acelaşi motiv, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de măsurile luate de Guvern împotriva pandemiei de coronavirus.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.