Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban s-a ciocnit cu parlamentarii PSD: Se vede că nu înţelegeţi nimic din UE

Inquam Photos / George Calin
orban parlament orban masca

Muncitorii sezonieri români a fost unul dintre motivele de dispută dintre PSD și premierul Ludovic Orban, chemat, luni, în Parlament, să dea explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă.

Parlamentarii PSD l-au acuzat pe Ludovic Orban că a exportat muncitori sezonieri în timpul stării de urgenţă. Deranjat de acuzaţii, premierul a amintit de milioanele de români care au plecat în străinătate în timpul guvernărilor anterioare.

„Mă aşteptăm să se vorbească despre economie. Din păcate nu s-a vorbit. Se vede că nu înţelegeţi nimic din UE. UE înseamnă libertatea de circulaţie a oamenilor, a ideilor, a mărfii. Nu va e ruşine să vorbiţi despre românii care pleacă la muncă că şi muncitori sezonieri, acum, câteva mii de muncitori sezonieri, după ce aţi alungat milioane de români, plecaţi exasperaţi de guvernările voastre, în care aţi călcat în picioare speranţa oricărui român. Îmi e greu să trec peste această obrăznicie”, a spus Ludovic Orban, în plenul Camerei Deputaţilor.

Citește și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.