Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, replică dură pentru Băsescu: 'Nu mă pricep să dialoghez cu fosile'

Agerpres
basescu orban

Președintele PNL Ludovic Orban a reacționat, duminică la afirmațiile lui Traian Băsescu în legătură cu achitarea liderului liberal, spunând despre acesta că face comentarii mincinoase. Orban a adăugat că "nu se pricepe să dialogheze cu fosile".

"E o minciună gogonată toată acea postare. Eu nu am cerut nicio șpagă, dar prefer să nu dialoghez pentru că nu mă pricep să dialoghez cu fosile. Și din cauza asta prefer să mă refer la lucruri importante pentru România și nu la comentarii rău voitoare și lipsite de fundament în realitate", a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, într-o emisiune difuzată, duminică seară, de România Tv, potrivit Mediafax.

Vezi şi: De ce apare bărbia dublă. Mestecă gumă dacă vrei să scapi de ea, ne sfătuiesc specialiștii

Fostul preşedinte PMP, Traian Băsescu, a comentat, pe Facebook, condamnarea fostului ministru al Energiei Constantin Niţă, precizând că afaceristul Tiberiu Urdăreanu l-a denunţat pe acesta, Niţă fiind condamnat, în timp ce Ludovic Orban, denunţat tot de Urdăreanu, a fost achitat.

"Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde” care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare", a scris Băsescu pe Facebook.

Fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă, a fost condamnat, joi, de instanţa supremă la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care e acuzat că ar fi primit bani de la afaceristul Tiberiu Urdăreanu. Decizia e definitivă. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, joi, să menţină decizia din primă instanţă, şi anume pedeapsa de 4 ani de închisoare pentru fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă. Instanţa a mai decis, în cazul acestuia, menţinerea sechestrului până la suma de 303.000 de lei.

Pe 5 martie, instanţa supremă l-a achitat definitiv pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, în dosarul în care este acuzat că a cerut, în 2016, unui afacerist 50.000 de euro, pentru campania electorală pentru primăria Capitalei.

Vezi şi: Scenariu sumbru al cercetătorilor! De ce ar putea să dispară LEGUMELE . .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.