Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban spune că restricționarea programului de la terase 'va face bine oamenilor' - Cum explică premierul măsura

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit sâmbătă despre viitoarele măsuri ce vor avea drept scop stoparea sau micşorarea răspândirii coronavirului în rândul populaţiei.

Acesta explică de ce a fost luat în viyor programul teraselor şi de ce este de părerere că limitarea programului acestora ar face bine oamenilor.

"Toate amenzile pot fi date din momentul publicării Hotărârii de Guvern în monitor. Oricine va contesta amenda va avea șanse sa câștige, Pe de altă parte orice nerespectare a prevederilor de protecție sanitară trebuie sancționate. Pui in pericol pe cei dragi, cei apropiați, prietenii rudele, colegii de birou.

Citește și: Cum a încercat 'vătaful' de la BAD a Jandarmeriei să pună 'bețe în roate' DIICOT - Spunea că RECUNOAȘTE tot dar declara doar formalități

Cand voi pleca de aici vom întruni Comitetul național pentru situații de urgenţă.

Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va functiona pentru toate tipurile de evenimente de la terasă.E normal. Nu poți limita la ora 23 si pentru unii sa permiți şi pentru alții să nu permiți.

In judeţele cu risc mare de răspândire în comuniatate. Se știe că multe terase după 23 se transformă în locuri cu multe persoane,...va face bine oamenilor.

Vom da pe unități administrative, municipii, județe. Vom anunța clar după Comitet. Raed Arafat a trimis proiectul și vom comunica public", a explicat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.