Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban dezminte că Executivul PNL a căzut și prin voturile liberalilor: 'Nici măcar din greșeală în cazul senatoarei Hărău'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban Parlament

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Palatul Parlamentului, că niciun parlamentar al PNL nu a votat „pentru” la moțiunea de cenzură prin care a fost demis Cabinetul Orban, în acest sens reprezentanții grupurilor parlamentare au monitorizat procedura de vot.

„Niciun parlamentar PNL nu a votat pentru (motiunea de cenzura n.r.) Noi am monitorizat votul. Cu zvonuri si cu informatii pe surse m-am lamurit. Suntem asaltati. Nici macar din greseala in cazul dmnei senator (Carmen Harau n.r.). Am avut reprezentati din grupurile parlamentare care sa monitorizare votul”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: BREAKING - Un senator PNL a votat împotriva propriului Guvern

Un moment extrem de interesant a avut loc la votul pentru moțiunea de cenzură. Senatorul PNL, Camen Hărău, a votat împotriva Guvernului, lucru remarcat de cei de la PSD și PNL, care au  monitorizat votul în paralel. Ulterior votului în sală au izbucnit urale din partea celor de la PSD, în timp ce liderii PNL din Senat o întrebau pe Carmen Hărău de ce a votat împotriva Guvernului.

Parlamentul a adoptat, miercuri, moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR împotriva Guvernului Orban, la trei luni de la învestirea sa în funcție. Au fost 261 voturi „pentru” demiterea Guvernului Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.