Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste, ATAC la adresa lui Mircea Badea - Furunculul comunistoid o comite din nou

Mircea Badea

Oreste Teodorescu il numeste pe Mircea Badea „furuncul comunistoid”, intr-o postare pe Facebook, dupa ce realizatorul TV i-a numit pe cei care au iesit in strada seara trecuta „descreierati”.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu - O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

„Mircea Badea, sau furunculul comunistoid o comite din nou! De data asta grav!

Când ești fiu de securiști, când îl sorcoveai pe Ceaușescu și apăreai ca pionier la tv lăudând mărețele realizări ale comunismului, nu ai cum, organic sa înțelegi jertfa unor martiri pentru demnitate și libertate! Rămâi un lingău sinistru, pupator de cururi de penali scârboși...dacă pentru tine, comemorarea morților din 22 Decembrie 1989 înseamnă socializarea unor descreierați care blocheaza traficul, atunci poți fi linistit! La comemorarea ta se va circula fluid! Jegosule!” a scris Oreste pe pagina sa de socializare.

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, i-a jignit pe bucureştenii care au ieşit în  în  să comemoreze în stradă victimele revoluției din decembrie 1989.

„Că se trezesc cinci descreieraţi să iasă la socializare gratis mă doare în cot. Dar că li se permite să blocheze oraşul, asta mă scoate din răbdări.”, a fost postarea care l-a deranjt pe Oreste

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.