Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste, atac la Elena Udrea și Traian Băsescu: Nu a facut altceva decât să șantajeze

Elena Udrea și-a luat adio de la mandatul de deputată. Colegii din Camera Deputaților au acceptat ca Udrea să fie urmărită penal și va fi arestată de către DNA.

Oreste Teodorescu, unul dintre cei acuzați de Udrea că i-ar fi cerut bani, o atacă pe deputată. Spune că prin ultimul său discurs Udrea a încercat să-i șantejeze pe ceilalți deputați și că, de fapt, ea l-a atacat și pe actualul președinte, Klaus Iohannis. În plus, Oreste face un comentariu interesant și la adresa lui Traian Băsescu.

”Elena merge mai departe, dar nu foarte...

Discursul inculpatului Gabriela Elena Udrea, altminteri bine articulat si prestat cu calm si darzenie, este mult mai obraznic chiar si decat "sinuciderea" bombastica a lui Nastase. Dansa a citat dintr-un supravietuitor al regimului nazist, comparandu-se cu o martira.

Nu a facut altceva decat sa santajeze, sa puna presiune pe parlamentarii prezenti, si care mestecau guma plictisiti. "Acum sunt eu, maine puteti fi dvs".

Am inteles ca regimul Iohanis, in optica sublimei poame, este de factura totalitarista, doar pentru ca este neamt...In concluzie am sa folosesc o contrafraza: "Putin si poporul rus, prin lenuta ne-au cam dus..." Apreciez stapanirea de sine, da...Elena este mai barbata decat toti parlamentarii la un loc, dar si mai...infractionala! Iesirea ei din istoria recenta, mult mai demna decat mieunatul anemic al bunicutului ajuns molatec...”, e mesajul lui Oreste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.