Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizația PSD Dolj a finalizat campania de strângere de semnături

claudiu manda

Organizaţia judeţeană a Partidului Social Democrat a anunţat, vineri, că a finalizat campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile pentru Senatul şi Camera Deputaţilor din data de 11 decembrie 2016, iar în acest sens au fost strânse peste 104.000 de semnături, a anunţat, vineri, preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda. 

"În condiţiile în care multe partide nu vor reuşi să strângă numărul legal de semnături pentru înscrierea în cursa electorală, PSD Dolj a reuşit să trimită la Bucureşti 104.305 semnături, jumătate din numărul necesar la nivel naţional. Le mulţumesc colegilor de partid pentru modul de implicare în această campanie de strângere de semnături. Au arătat încă o dată că suntem oameni serioşi şi dedicaţi. Încrederea marea acordată ne obligă şi ne responsabilizează ca în mandatul următor să muncim mai mult şi să elaborăm legi şi politici care să le îmbunătăţească nivelul de trai", afirmă Manda într-un comunicat de presă remis AGERPRES

Legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor prevede necesitatea strângerii unui număr minim de semnături de 1% din totalul alegătorilor înscrişi în Registrul electoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.