Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizaţia de Femei din Blocul Naţional Sindical, şedinţă de lucru cu ministrul Muncii, pe tema ratificării Convenţiei Organizaţiei Internaţionale a Muncii

bns.ro
BNS

Organizaţia de Femei din Blocul Naţional Sindical a participat la o şedinţă de lucru a ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Simona Bucura Oprescu, împreună cu partenerii sociali, pe tema posibilităţii ratificării Convenţiei Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM) nr. 190, care se referă la violenţa şi hărţuirea în lumea muncii, anunţă BNS miercuri, potrivit news.ro.

”Organizaţia de Femei din Blocul Naţional Sindical informează că, în data de 3 octombrie 2023, a avut loc o şedinţă de lucru a ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Simona Bucura Oprescu, împreună cu partenerii sociali, pe tema posibilităţii ratificării Convenţiei Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM) nr. 190, care se referă la violenţa şi hărţuirea în lumea muncii. Obiectivul Organizaţiei de femei a Blocului Naţional Sindical, comunicat ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Simona Bucura Oprescu, este să determine Guvernul şi Parlamentul României să iniţieze procesul de ratificare a acestei convenţii cruciale până la finalul acestui an”, a transmis BNS.

Blocul Naţional Sindical arată că anul trecut, în data de 28 aprilie, înainte de sărbătoarea Muncii, celebrată anual la 1 mai, organizaţia a semnat şi trimis o scrisoare deschisă către Guvernul României şi Parlamentul României pentru ratificarea în regim de urgenţă a acestei convenţii.

”Subliniem importanţa faptului că eliminarea hărţuirii şi violenţei trebuie să devină o parte integrantă a politicilor de Sănătate şi Securitate în Muncă (SSM)”, mai spune Organizaţia de Femei a BNS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.