Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizaţia Miss Universe a fost cumpărată de către o companie din Thailanda

Agerpres.ro
Miss Universe

Compania IMG, parte a grupului Endeavor, a vândut Organizaţia Miss Universe, care coordonează acest concurs de frumuseţe, grupului thailandez JKN Global Media Public Company Limited, a anunţat miercuri revista Variety.

Concursul de frumuseţe Miss Universe există în formula sa actuală începând din 1952. Donald Trump a deţinut drepturile de organizare a acestei competiţii din 1996, în virtutea unui parteneriat de difuzare încheiat iniţial cu postul de televiziune CBS şi, apoi, cu postul NBC. În 2015, Organizaţia Miss Universe a fost cumpărată de IMG.

După ce a fost achiziţionat de IMG, concursul de frumuseţe a beneficiat de o creştere a audienţei sale globale şi este difuzat, în prezent, în 165 de ţări, potrivit Agerpres.

Valoarea financiară a contractului semnat cu grupul thailandez nu a fost dezvăluită.

Ammy Emmerich şi Paul Shugart vor continua să lucreze pentru Organizaţia Miss Universe în funcţiile de CEO, respectiv preşedinte.

JKN Global Group Public Company Limited şi filialele sale formează un grup de companii care fac afaceri furnizând servicii şi distribuind conţinuturi protejate prin drepturi de autor unei game vaste de posturi de televiziune.

Pentru această tranzacţie, consilierul financiar exclusiv al companiei IMG a fost The Raine Group, iar consultanţa juridică a fost asigurată de cabinetul Latham & Watkins LLP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.