Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizația Oamenilor de Afaceri a Partidului Ecologist se consolidează

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Weekendul acesta are loc la Phoenicia Blue View, Olimp, cel mai necesar eveniment al momentului; o întrunire a oamenilor de afaceri din România, aflați fie la început de drum, fie dintre cei cu experiență și care își caută colaboratori din diverse domenii, ecologie, turism, agricultură, publicitate, construcții etc.

Evenimentul este organizat și sustinut de Mohammad Murad, proprietarul celui mai mare lanț hotelier din România, Phoenicia Hotels, președintele de onoare al FPTR dar și Președintele Executiv al Partidului Ecologist Român. Ecologistul Mohammad Murad spune că „România are nevoie de cât mai mulți antreprenori români, oameni care să facă pasul de la angajat la angajator și care, prin activitatea lor să aducă plus valoare în economia țării”.

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român a fost prezent la eveniment alături de reprezentanți ai conducerii centrale. Acesta a subliniat importanța organizării acestui eveniment având în vedere actualitatea politică și crizele cu care se confruntă România. Dănuț Pop le-a transmis antreprenorilor prezenți în sala că vor găsi întotdeauna un partener de nadejde în PER și că această formațiune politică militează pentru interesele acestora în relația cu statul român.

Printre speakerii la seminarul de perfecționare a fost Cristian Cosmin, Prim- vicepreședinte al PER, care le-a vorbit participanților la eveniment despre programele de garantare FNGC- IMM. Antreprenorii din sala s-au bucurat și de prezența președintelui Federației Patronatelor din Turismul Romanesc, domnul Dragoș Răducan.

La eveniment au participat și antreprenori ecologiști din toată țara, însoțiți de presedinții de filială ai PER.

Biroul de presă al PER

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.