Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizaţia PNL Dolj şi-a definitivat listele pentru parlamentare: Cine lipseşte de pe liste

PNL

PNL Dolj şi-a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, faţă de varianta iniţială validată de către Biroul Politic Naţional apărând unele modificări după ce senatorul Mărinică Dincă a renunţat la candidatură, a anunţat, vineri, Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj. "Lista a fost stabilită după ce am avut discuţii cu fiecare în parte şi apoi în cadru organizat după ce a spus fiecare cam ce şi-ar dori, adică au spus "domne, eu cam pe locul acesta mă văd". A fost fără tămbălău, fără cuţite puse pe masă, fără cuţite înfipte în spate şi trenuri de genul acesta, fără fântâni otrăvite, terenuri pârjolite şi alte minunăţii. Eu zic că cel puţin de şase luni de zile aşa cum a fost şi la alegerile locale nu am avut niciun fel de problemă. Candidaţii au trecut toate canoanele PNL, s-a votat şi în Consiliul Judeţean Executiv şi în Biroul Politic Judeţean, iar ieri au fost validate de Biroul Politic Naţional listele la nivelul judeţului Dolj", a spus Nicolae Giugea.

În legătură cu decizia senatorului Dincă de a renunţa la candidatură după ce iniţial ocupa poziţia a doua pe lista de la Senat, Giugea a afirmat că acesta s-a retras din motive pe care numai el le cunoaşte. "Deşi iniţial şi-a anunţat candidatura printr-o solicitare scrisă, domnul senator Mărinică Dincă, contrar voinţei mele, şi-a retras ulterior candidatura. Am avut discuţii şi între patru ochi, după aceea am discutat şi împreună cu colegii, s-a supus la vot, s-a votat ca apoi să renunţe la candidatură din motive pe care numai dumnealui le cunoaşte. Este o decizie personală şi nu vreau să comentez această decizie, fiecare îşi stabileşte priorităţile în funcţie de anumiţi parametri şi anumite situaţii", a spus Giugea. La rândul său deputatul Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Craiova, a afirmat că lista de candidaţi a PNL pentru alegerile parlamentare este practic prima listă a PNL Dolj care respectă în integralitate, "de la primul până la ultimul om", criteriile de integritate şi de competenţă ale PNL.

Candidaţii PNL la Dolj sunt următorii: pentru Senat pe prima poziţie este actualul senator Mario Ovidiu Oprea, apoi consilierul judeţean Cosmin Călin, consilierul judeţean Dorin Mărgărit şi consilierul local Adriana Ungureanu; la Camera Deputaţilor pe prima poziţie este consilierul judeţean şi lider al organizaţiei Nicolae Giugea, urmat de deputatul Ionuţ Stroe, consilierul judeţean Veta Păsculescu, consilierul judeţean Daniel Drîgnei, consilierul judeţean Marian Irinei, Călinoiu Eugen, Alexandru Gâdăr, Elena Costea - fost prefect al judeţului Dolj, consilierul local Flavius Sirop, Laurenţiu Bobeică, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.