Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizaţia Naţiunilor Unite a înregistrat peste 5.000 de cazuri de COVID-19 în rândul personalului de la începutul pandemiei

www.europafm.ro
ONU

Peste 5.000 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în rândul personalului Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) de la începutul pandemiei, a anunţat miercuri organizaţia internaţională, după izbucnirea unui focar de coronavirus la sediul său din New York, relatează dpa, citată de AGERPRES.

La nivel mondial în cadrul ONU au fost înregistrate cel puţin 5.325 de infectări şi 64 de decese asociate COVID-19, a declarat purtătorul de cuvânt al Naţiunilor Unite, Stephane Dujarric.

Citește și: Adriana Săftoiu PULVERIZEAZĂ listele PNL: Oameni fără cultură minimală, dar au știut să vorbească cu paltonul liderului

ONU a anulat toate reuniunile fizice programate săptămâna acesta la sediul său din New York după descoperirea a cinci cazuri de COVID-19 la misiunea diplomatică a Nigerului.

Misiunea lucrează "îndeaproape" cu serviciul medical al ONU şi se urmăresc contactele persoanelor infectate, a precizat Dujarric.

Nigerul este unul dintre membrii nepermanenţi ai Consiliului de Securitate al ONU. O reuniune a acestui Consiliu, prezidat în octombrie de Rusia, programată pentru marţi dimineaţa la sediul organizaţiei, va avea loc loc prin videoconferinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.