Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii galei Premiilor Gopo: Vom lua toate măsurile necesare, respectând cu stricteţe regulile impuse de autorităţi după epidemia de coronavirus

gopo

Gala Premiilor Gopo 2020 va avea loc pe 24 martie, la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, iar organizatorii au transmis pentru News.ro că vor lua toate măsurile necesare impuse de autorităţi în contextul extinderii epidemiei de coronavirus, anunțănews.ro.

"Gala Premiilor Gopo este un eveniment dedicat industriei cinematografice, care va avea loc pe 24 martie, la Teatrului Naţional din Bucureşti, în Sala Mare, a cărei capacitate este sub 1.000 de locuri. La fel ca toate celelalte evenimente din cadrul TNB, vom lua toate măsurile necesare, respectând cu stricteţe regulile impuse de autorităţi. Sănătatea şi siguranţa participanţilor sunt prioritare", se arată în declaraţia oferită News.ro de echipa de organizare.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

Gala premiilor Gopo 2020 este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Teatrului Naţional Bucureşti şi Babel Communications.

Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Prin urmare, Bookfest Timişoara, care urma să aibă loc între 12 şi 15 martie, precum şi toate evenimentele organizate la Sala Palatului luna aceasta au fost anulate. Concertul trupei Boney M., programat în acestă seară, la ora 20.00, a fost reprogramat în 20 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.