Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii JO din Tokyo au stabilit locaţiile pentru desfăşurarea evenimentului

olimpiada

Olimpiada din Tokyo şi-a reluat cursul organizării. Organizatorii au stabilit locaţiile în care evenimentul va avea loc. Preşedintele Comitetului Olimpic a salutat demersurile întreprinse de organizatori.

Organizatorii Jocurilor Olimpice din Tokyo au stabilit locaţiile pe care se vor desfăşura întrecerile sportive. Programul Olimpiadei care va avea loc vara viitoare a fost finalizat iar evenimentele se vor desfăşura identic ca la ediţiile anterioare, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

Au existat îndoieli în privinţa utilizării anumitor locaţii, dar acum a fost confirmat faptul că toate cele 43 de arene competiţionale au fost rezervate şi vor fi disponibile.

Preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, Thomas Bach, a declarat: „Satul Olimpic este inima care bate a Jocurilor Olimpice, în timp ce arenele sunt sufletul său. Sunt încântat că satul şi locaţiile au fost confirmate pentru anul viitor. Acest lucru înseamnă că sportivii vor avea parte de o experienţă unică în viaţă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.