Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Jocurilor Olimpice au pus în vânzare un nou lot de bilete, pentru probele de atletism

jocurile olimpice paris 2024

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au anunţat că vor pune în vânzare luni dimineaţă un nou lot de bilete, doar pentru probele de atletism, care vor avea loc pe Stade de France între 2 şi 10 august, informează L'Equipe, potrivit Agerpres.

Paris-2024 îşi continuă astfel vânzările flash de bilete, denumite "întâlniri surpriză la casa de bilete". După vânzarea mai multor zeci de mii de bilete pe 8 februarie, cu ocazia dezvăluirii medaliilor olimpice şi paralimpice, Comitetul de organizare va profita de dezvăluirea afişelor pentru Jocuri, în cursul zilei de luni, pentru a pune în vânzare noul lot de bilete.

Iubitorii atletismului, care vizează să asiste la finala cursei masculine de 100 m, programată pe 4 august pe Stade de France, au acum şansa să-şi procure un bilet, începând de luni dimineaţă, de la ora locală 10:00 (11:00 ora României), prin intermediul site-ului tickets.paris2024.org.

Unele locuri vor disponibile în cantităţi limitate, biletele urmând să fie distribuite după principiul "primul venit, primul servit". Pentru sesiunile programate în cursul dimineţii vor fi disponibile bilete la 24 de euro, în timp ce pentru sesiunile de seară, cu mai multe finale, biletele costă cel puţin 85 de euro şi ajung până la 125 de euro pentru finala masculină de la 100 m.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.