Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii meciului Dudelange-APOEL, din Europa League, au încercat să elimine apa de pe gazon cu ajutorul unor cârpe

europa league

Organizatorii partidei dintre Dudelange (Luxemburg) și APOEL (Cipru), contând pentru penultima rundă a grupei A din Europa League, au folosit metode mai puțin convenționale pentru a elimina cantitatea mară de apă prezentă pe gazon, anunță MEDIAFAX.

Gazonul de pe Stadionul "Josy Barthel", din Luxemburg, a fost inundat înaintea meciului de joi seara, iar UEFA nu și-a dat încă acordul ca meciul să se dispute, scrie rtl.lu.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

Având în vedere această amenințare, organizatorii partidei din Luxemburg au decis să folosească cârpe și găleți de mici dimensiuni pentru a încerca să elimine apa. În imaginile prezentate de sursa citată, pot fi observați câteva zeci de muncitori care se urcă cu picioarele pe cârpele așezate pe gazon, iar apoi le storc în găleți.

Un moment asemănător a avut loc în România, la barajul de promovare/retrogradare al Ligii 1, din sezonul 2015/2016. Înaintea partidei dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari, de la Arad, jucătorii celor două formații, dar și arbitrul Cristi Balaj, au folosit prosoape, bureți și mături pentru a elimina apa de pe gazon. Mai mult, jucătorii celor de la UTA s-au folosit și de o ușă de lemn pentru a încerca să își îndeplinească misiunea. În cele din urmă, meciul a început cu o mică întârziere, iar FC Voluntari a câștigat barajul, scor 3-1, la general.

Citește și: Cătălin Predoiu, despre schimbarea legilor justiției: ‘Avem în vedere alte trei priorități’ .

Meciul dintre Dudelange și APOEL este programat joi, de la ora 22:00, în penultima rundă a grupei A din Europa League. Înaintea acestei partide, ambele formații au șanse la calificarea în șaisperezecimile de finală. Luxemburghezii ocupă ultimul loc, cu trei puncte, în timp ce ciprioții se afă pe poziția secundă, cu patru puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.