Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Out of Office Fest vor dona o parte din profit către o asociație care sprijină refugiaţii din Ucraina

festicket.ro
festival arenele romane

Prima ediţie Out of Office Fest va avea loc pe 18 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Din line-up fac parte trupele de rock alternativ din România: COMA, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. şi Rockabella. Organizatorii festivalului vor redirecţiona 25% din profitul obţinut în urma evenimentului către Asociaţia Nord, care adună fonduri, materiale şi organizează achiziţii, logistică şi transporturi pentru centrele de tranzit din nordul ţării.

Pt of Office Fest este o iniţiativă a revistei de business Club Antreprenor şi îşi propune să reunească publicul iubitor de alternativ şi antreprenorii români din toate domeniile de activitate, conform news.ro.

„Ne dorim să contribuim la susţinerea celor care în aceste momente sunt nevoiţi să-şi părăsească ţara şi familiile şi să-şi caute un alt rost. Mii se refugiaţi de război din Ucraina intră zilnic în România prin centrele de tranzit din nord: Siret, Rădăuţi-Prut, Stânca-Costeşti. Ei trebuie sprijiniţi, găzduiţi, hrăniţi şi îngrijiţi pînă la găsirea unor soluţii mai bune pentru ei. De mai bine de o lună, Asociaţia Nord adună fonduri şi organizează achiziţii, logistica şi transporturi pentru aceste centre. Am decis să donăm 25% din profitul obţinut în urma Out of Office Fest către aceşti oameni minunaţi care pun umărul la limitarea dezastrului umanitar”, declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

Bilete şi reguli de acces

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2022-71455/ şi pe ambilet.ro. Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoţiţi de un părinte sau tutore posesor de bilet.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului şi include respectarea tuturor restricţiilor şi a posibilelor condiţii suplimentare impuse de autorităţile locale înainte de eveniment şi în timpul desfăşurării evenimentului.

Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial şi a platformelor social media Put of Office Fest, precum şi a site-urilor şi paginilor de socializare ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.