Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii turneului de la Madrid și-au cerut scuze jucătorilo și fanilor care se așteptau la mai mult

tenis

Consilierul delegat al turneului de tenis de la Madrid, Gerard Tsobanian, "le-a cerut scuze sincere tuturor jucătoarelor şi fanilor care se aşteptau la mai mult" de la ei, pentru decizia "inacceptabilă" de a nu fi oferit posibilitatea finalistelor probei feminine de dublu de a se adresa suporterilor la finalul partidei, informează agenţia EFE.

"A fost inacceptabil şi ne-am cerut scuze direct lui Victoria (Azarenka), Beatriz (Haddad-Maia), Coco (Gauff) şi Jessica (Pegula). Lucrăm pe plan intern, împreună şi cu WTA, pentru a ne revizui protocoalele şi ne angajăm să ne îmbunătăţim pe viitor", a spus Tsobanian pe reţelele de socializare ale turneului.

"Am făcut o greşeală care nu se va mai repeta", a adăugat el.

Duminica trecută, brazilianca Beatriz Haddad Maia şi belarusa Victoria Azarenka au câştigat titlul la dublu feminin la turneul WTA 1.000 de la Madrid, după victoria în faţa americancelor Coco Gauff şi Jessica Pegula (6-1, 6-4).

În toate finalele circuitului de tenis, la final protagoniştilor li se oferă cuvântul la înmânarea trofeelor, protocol care nu a fost respectat în acest caz.

Dar jucătoarele au fost surprinse când au fost informate că vor fi doar fotografii, fără discursuri, iar apoi şi-au exprimat disconfortul pe reţelele de socializare. Totodată, alte jucătoare care nu au participat la finală şi-au exprimat solidaritatea cu finalistele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.